Csak nem?

XDDD

most épp szoftvert frissítést csináltam 😉
Szerviz re nincs gondom mert jó helyre nősültem😉😉
Nem is azt mondom, hogy kevés :-) Hanem hogy egy ilyen kaliberű autó minden költsége sokkal nagyobb. Elég csak rendesen felgumizni.. évente :-) Vagy akár egy vez.cserét megcsináltatni rajta, aztán a váltó olajat cserélni, fékeket rendbe tenni ha kell, ezek mellett szerintem a 700e/év biztosítás csak egy tétel a sok közül, pláne egy használt esetén.
Már ha persze el tud adni a jelenlegi piacot nézve nem sok rá az esély
Hamarosan pedig valami cserét be kell iktatnom a stelviot eladni aztán hozni valamit
elmész egyszer nyaralni, a QV meg minden nap nyaralás :DDD
Abból pénzből inkább elmegyek nyaralni 😉
Németország nem Magyarország stelvio ra meg a Giulia ra nem fizetek annyit mint egy qv giulia ra fizetnék, azért mint kétkezi munkás évi 700 ezret biztosítás ra ki fizetni sok nekem,
casco-val? bár jah ahogy Warbi is írja legkisebb tétel talán ez az összköltséget nézve...
Gondolod a biztosítás lenne a legnagyobb költsége? XD
Próbán már túl vagyok vezettem manuális qv automata qv automata stelvio qv, de megnéztem mennyi lenne a biztosítas így már a kedvem is elment tőle 197 euró havonta
inkább a meddig lesz hozzá kuplungszett kérdés, a kérdés HP8-as váltóból Dunát lehet rekeszteni....
R33Z09-09-2020 12:42:22 //
17027
Pistának ezzel a mondatával egyáltalán nem értek egyet. Azzal viszont igen, hogy ki tudja mennyire lesz majd üzembentartható egy QV 20 év múlva. Micsoda sztorik vannak már most pl. a 10-15 éves bonyolult közép/felső kat. német premiumokkal is. Kicserélik a fél autót csilliárd űrdollárért és mégis úgy szar ahogy van :S
Azért mielőtt belevágnál próbáld ki mindkét verziót. Én spec félnék MT-t venni, nagyon kutatni kell, hogy találj sérülésmenteset (hiába az unfallfrei felirat), könnyebb szétrúgni is, mint az AT8at.
Nem kell ahhoz 25 év elég lesz 10 is
Hosszú távon lehet a kézi váltós lesz az értékesebb, kevés készült nagyon. MOndjuk az a hosszútáv vagy 25-30 év XD
'''''09-09-2020 11:23:34 //
17024
Idén egyszer már kint volt a Spider kb 30km-et két napig.Most a héten egyszer mentem vele meg talán ma is fogok kb 5km-et. :-)
Nincs semmi gondja szerencsére.Gyerek jobban csípi a qv-t és ezért azt zargatom inkább.Meg a spiderben kínlódva fér el csak hátul.Meg hát nőkkel nyitott tetővel nem lehet menni.Féltik a hajukat... :-)))
Egyébként sokkal jobban megnézik az emberek a spidert.
Meg is fordult a fejemben hogy eladom a stelviot aztán veszek egy qv
45 ért már van manuális váltóval naponta nézem
svájcba rengeteget adtak el 60e-től indul + vám + áfa... annyi, mint itthon az új :DDD
attól függ mennyi pénzük van...
Igen, csak ezt nevezhetjük egyedül sportmodellnek a palettán! Nem lesz utána ilyen autó!
Igaza volt a Backstage-ben kérdezőnek, ez a GTAm nagyon sovány es költségkímélő ünneplés volt! Legalább a Giuliából egy kupét csináltak volna, az méltó lett volna az évfordulóhoz!
Apropó! Szoktad használni az öreg Spidert??? Az valódi és méltó Alfás életérzést közvetít. Emlékszem a KUL-on mikor kiszálltunk belőle csak vigyorogtunk. Felértékelődik ezeknek az autóknak az ára, mert az életérzés tökéletesen eltűnt akár a mostani kabriókból is. A mostaniakban úgy ülsz mint egy bunkerben, minél kevesebb szél érjen.
R33Z08-09-2020 21:47:17 //
17018
Egesz jo az aruk most is. A normalis korabbi peldanyok 50k-rol indulak, 40-45k korul csak a bontoszokevenyek vannak, az igazan jok es ujabbak 60k EUR.
'''''08-09-2020 20:26:49 //
17017
Remélem nem sokáig! Akkor jól tartja majd az árát! :-)
Kíváncsi vagyok, hogy a QV-t meddig engedik gyártásban...
igen ez így lesz mivel így elszállnak az árak nem lesz nagyon új autó eladás... az EU kivérezteti a saját piacát
Tudom, a szívó 1.6 Vityát még jobban felértékelte a piac. A szomszédom 4.2-ért vette, érdemes megnézni a használt árakat :-) 4.5-ért simán elmenne, kb azonnal. Egyébként a 2.4-em is eladhatóbbnak tűnik most, sokan fordulnak a használt autók felé. És ez egyre inkább így lesz. Félig jutottam a Backstage Live-val, de csak erősítette bennem az érzést, hogy idén még lehet normális autót venni reális árban, aztán szép lassan el lehet engedni a témát végleg.
egyébként nagyon sok benyás használt autónak fel ment az ára vagy nem csökkent, az erős forint, a rossz új konstrukcióknak köszönhető és a magas új ár... pl az asszony Vityája új áron 5,5 volt most el lehetne adni majdnem ennyiért ... legalább nincs nagy bukta :DDD
PBali07-09-2020 19:48:44 //
17011
Tegnap csak az utolsó kb. fél órát láttam/hallottam élőben, most megnézem az elejétől. Eddig a 37. percnél tartok. Baromi jó adás, köszönet, hogy összehoztátok! :-)
Halesz07-09-2020 19:36:56 //
17010
Hát mondtak érdekes dolgokat... :)
leopop307-09-2020 18:51:17 //
17009
Igen maximálisan igazad van ezért lesz a SUV hibrid/elektromos Tonale
PBali07-09-2020 18:48:34 //
17008
szerencsére az enyém jött be :DDD
Amúgy helyesbítek, a Giulia már a 130g-ot se hozta, úgyhogy már büntit ér. Ezen felül 1.2 millát megy majd 'csak' az ára januártól az alap benzinesnek várhatóan csak a bünti miatt.
Nem tesz majd jót az eladásoknak.
Mármint az Amore lájvot! XD
zgi52107-09-2020 17:31:11 //
17004
nem tudok ilyet linkelni ,tan meg eSuV ban sem 😮
Jorjie07-09-2020 17:12:33 //
17003
Gratula a K-hoz :-)
Nade miért is? 95g/km flottaátlagot kell elérni minden ami e fölött van, büntetést kap. Grammonként 95 Euro. Egy olyan Fiat 500-nál ami 110g/km-t tud 1450 EUR a bünti, ennyivel kell minimum drágábbnak lennie.
Egy Giulia 177g/km. 7800 EUR-val emelik az árát? Nincs mivel kompenzálni már, túl kevés autó van 95 alatt. Ezek a mild hibridek és az elektromos modellek, amikből komoly tételt kell eladni, hogy a másik oldalon büntetlenül Giuliát árulhassanak. Vagy tetszőleges gyártóra nézve suv-ot, vagy bármi nagyobb autót normális méretű motorral.
Eljött az ezres villanyos nyüzüge vackok átmeneti kora sajnos.
És ugye mekkora álszent dolog az egész. Pénzért szennyezhetsz nyugodtan..pfff.
leopop307-09-2020 16:47:33 //
17001
Baj nincs a Giuliával a kisautókat nehezebb teljesíteni a gyártónak elvileg. Bár az ember ezt pont fordítva gondolná.
500 as azt hiszem a leg kelendőbb, az újak meg 1.0 mild Hibriddel és külön van teljesen új 500 elektromos. Szerintem ezek teljesen jó irányba mennek.
Az már látszik. Most kell rohanni Giuliettáért, ha még értelmes új autó kell max 6-ért. És akár Tipoért. De kicsit nézz távolabb. SUV? 95g/km mellett? Majd valahogy visszanézem, kerestem, de nem tudom hol kéne megtalálni. Eseteleg belinkeled? :-)
zgi52107-09-2020 16:24:53 //
16998
nézd meg a tegnapi amore live -ot, kisautót 4-5-6 milláért sajna nem lehet majd már venni, én a Giuliát nem féltem, csak legyen a SUV ami eltartja.. :(
Erhard szerintem pont az értéktartást jósolta :-) Amíg ekkora az árkülönbség, addig nekünk értéktartó lesz. Nem követtem, de nyilvánvaló, hogy az egész autózás egy zsákutca felé szédeleg. Elég szétnézni, miket kínálnak 8-10 milliós áron, közben egy olyan Co2 limit lép érvénybe teljeskörűen jövő januárban, ami ésszerűtlen, kb teljesíthatetlen. Attól tartok ez az utolsó éve a Giuliának a jelenlegi formájában. Ahol az 500-as Fiat is képtelen a kínálat része maradni, ott a Giulia sem él sokáig. A CO2 büntik szépen eltörlik :-( És nem tudom mit lehet majd venni. Tényleg semmit. A jó használtakat pedig őrizgetik a gazdik szorgalmasan, tényleg nem lesz jó használtból kínálat. Pont azért, mert megáll az újautók biznisze. És ezt tetézi a vírus. Van belsős infóm nagy autóipari beszállítótól. Két luxusmárka projekt megy csak, a kicsik mind állnak.
zgi52107-09-2020 15:23:04 //
16996
Szerencsére nem Erhard jóslata jött be, nem esnek akkorát az árak. Ha vki követte a tegnapi Alfa Amore live -ot tisztán látható, hogy a következő években nem lesz könnyű új és jó használt autót vásárolni.
Nem is hazai árak. Itthon mindig is olcsóbb volt, most is az. Egyébként nem sok találna gazdára nálunk ilyen árszinten. Többek között ennek is köszönhető a bitang jó értéktartása. Itthon az új kerül annyiba, mint kint az 1-2 éves kicsit futott. A használt árak pedig az eu kínálathoz igazodnak nyilván. Hasonlíts össze egy olasz és egy magyar konfigurátort, érdekes :-) Eleve másképp áll össze a felszereltség, RWD hajtáshoz van 200, 250 és 280 lovas benzines opció, és Business, Sprint, Executive, és Ti felszereltségeket lehet tovább extrázni. Az árak magasabbak, a nálunk elérhető Super felszereltség nagyon jó ajánlat.
zgi52107-09-2020 07:06:54 //
16994
régen néztem árakat, ez elég meghökkentő :o
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.