- nagy turbo (3 bar)
- delta integrale kopjuter
- 0,6-1,5 bar (1,5bar 191 lo KERÉKEN, 2 baron nem tudtak lemerni)
- Integrale feltengelyek
- gyari lengescsilik de felkemenyitve, ultetorugokkal...
- hörmann szpojler korbe
- punto GT szivosor
- punto GT vezermutengely
- fokolokerek
- a gyari muszerezettsegen kivul meg benzinnyomasmero
- a benzinnyomas is valtoztathato...turbonyomashoz igazitani kell..
hat igy hirtelen ennyi!
Hibai:
- nagy tengely es a fokolas miatt hidegen tartani kell a gazt fel percig mert fullad...utana egyelotlen brummogos alapjarat...de stabil...
- 18 ev nagy ido..sajna rozsda mar itt-ott eszi
- neha olajfust
- csak 100-as benya
- szervo nuku...kurva behez kormany :))))) faszom :))))))
- az egyik kuszob be van szakadva...alul kepen!
- semmi extra...abszolute semmi...
- puritan
- 3-as szinkron picit szarakszik..egy mozdulatbol nem lehet attolni...csak kettobol...
Osszegezve:
Hat gyakorlatilag hasznalhatatlan! Ha kell negyedikben is 140-nel egeti a gumit...a moci nagyon hegyes...nem erzem hosszutavon megbizhatonak..nem mennek vele hosszutavra sehova...meg akkor sem ha 3000 km van benne...uj dugok, szelepek, minden...Nem tudom eldonteni ,hogy 5000 folott mikor a turbo rettenetesen elkezd huzni a kuplung csuszik e el vagy a kerekl forog ki...nem tudjuk...semmi egett szag...semmi kuplungszak...csak egyszeruen visit a gep ....akar 3. 4.-ben is...5.-ben nem is mentunk vele :))) Szinter kuplung van benne...nem tartom valoszinunek ,hogy feluvegesedett volna...A srac akitol vettem azt mondta a kuplunk szerkezet olyan ,hogy csorgo hangot ad ki...ugynevezett csorgos kuplung...de egy nem stimmel a dologgal..kinyomva nem csorog...raengedve csorog...uresben termeszetesen...en inkabb kinyomocsapagyra saccolok...pedig a srac nem kertelt...garanciat vallat ra...mondta ha kell ejjel 1 kor is hivhatom ha lerobbanok...jon es segit...Tudomasul kell venni, ez nem fiatal kocsi...nem mindennapi hasznalatra van...es csak jatszosautonak jo...minden masra ott az alfa! A motor 200 lo folott van...valahol 220 korul lehet 1,5 baron...2 bart meg sem mertuk nezni...Ha eszembejut meg valami akkor irok...vagy ha valakit erdekel valami...
...es akkor a kepek!
korbe

elso kerek gyorsan fogy :)))))))))))))))

bal elso lampa igazitasra szorul

kipuff ennyi!!! ez az egy ici pici dob es a rendszer is nyitott! by JANO!!!

alamasztam...kuszobon ennyi hiba van...itt beszakadt..valoszinuleg emelni probaltak

muszerfal

turbonyomas ill. benzinnyomas

a szpojlereken a gitt megrepedt...majd szolok Krisznek :)))

Na hat igy hirtelen ennyi...Alfarol a friss kepeket meg feltoltom a regemre...bar azon nincs mit nezni...szep es egeszseges mint eddig :) Szeretem!