Szerencsénkre, csak amikor kora délután haza értünk, akkor szakadt le az ég.
Melegünk azért nem volt, mert nagyon fújt a szél, és a hegyekben hidegebb volt.
Ennek ellenére egy nagyon jót csavarogtunk.
Minden márkatársnak már most előre Kívánunk Kellemes Húsvéti Ünnepeket !!!!
Arrafelé nem esett? Erre annyira hogy a Dobloval indultunk csavarogni :-(
Ma barangoltunk a Pilisben 😀
Ebéd után Siófokon valahol megálló ahol a part közelébe lehetne menni. Az Aranyparton vagy az Ezüstparton tuti találunk helyet.
Ma Zselével Fiat találkozónk volt (Doblo vs Multipla) és tartott egy kis brainstorming-ot Spider tali ügyben.
A következőt ötlöttük ki:
- találkozó Örvényesen a Huszár étteremben - reggeli
- szokásos kör Tihanyban (kép az Ötvös Csöpi emlékhelyen)
- komp Szántódra
- Siófokon egy kör (akár egy gurulással a
Petőfi sétányon)
- Aztán kaja (opció 1: leparkolunk
Siófokon a móló mellett és ott választunk egy helyet, opció 2:
Amigo étterem és pizzéria Siófok szemben a parkolóval - opció 3: ??)
-
végig a parton a szokásos kilátóba Balatonvilágosra
- mindenki haza
Dimmu21-03-2024 17:39:00 //
9462
Na,az is megért volna egy video felvételt!😀
Zselé21-03-2024 12:27:48 //
9461
Erről eszembe jut az az eset, mikor még friss jogsis voltam, és hifit építettünk a Skodámba.
A hiba a következő volt: ha beültem, csak sub volt, a hangszórók - amik a fejegységre voltak kötve - némák... Ha kiszálltam, szólt minden! Kerestem a kandi kamerát... egy jó 2 óra múlva jöttem rá, hogy mi a probléma: az egyik hátsó hangszóró vezeték kijött a helyéről, és az üléssín alá került, a szigetelése megsérült.
Ezért ha kint voltam a kocsiból, minden jó volt, de ha beültem, az ülés sín odaszorította a sérült kábelt, az letestelt és a rádió védelme lekapcsolt - kivéve a sub rca kimeneteit.... :DDDD
Huhh, minden tiszteletem annak aki megtalálta!
Dimmu20-03-2024 18:36:00 //
9459
Meglett a hiba a biztosíték gonddal kapcsolatban!Nem tudom ki jött volna rá?A sofőr oldali napellenző alatt a kárpitban megy 2 vezeték.A napellenző csavarja eldarálta az egyik vezeték szigetelését,és az okozta a zárlatot!Ez már meg lett oldva szakemberek által!😀
Az induló pont szerintem a Huszár Étterem legyen !
Az utóbbi években mindig ott reggeliztünk és gyülekeztünk !
Azt követő útvonalról és a többi programról, részünkről minden oké
Hála Istennek, még sohasem volt unalmas évadnyitónk, még akkor sem mikor 3 autóval vágtunk bele 😀👍
Nekem mindegy amelyiket választjátok oda megyek!😉
Az első jobban tetszik, csak a kocsit nem szívesen hagynám ott egy parkolóban.
Zselé14-03-2024 15:45:57 //
9454
Nézegettem ötleteket, de igen döglött még a Balcsi április elején :(
Két féle elképzelést dobnék be:
- Huszár étterem találkozópont/Tihany/Komp/Balatonboglár Gömbkilátó - itt nem a kilátónál van a parkoló, hanem van még egy jó 200m dombos séta. Elidőzhetünk, utána Balatonszárszón a Taverna étteremmel nekem jó tapasztalatom van (7-es főút mellett közvetlenül). Azután esetleg még egy világosi magaspart naplemente nélkül, és irány haza
- A másik: találkozás Szántódon a révnél, kompozás, aztán valamerre észak felé (Káli medence, Sümeg, stb.). Akkor nem annyira balatonos, de arra talán több a látnivaló
Dimmu14-03-2024 15:33:56 //
9453
Mi biztosan később érünk oda,mert Netti körmöshöz megy 7:50-re Füredre,de iparkodunk.
Ma leteszteltem a telefonos km órát,és szépen mér még 145-nél is.:-) Remélem a villanyszerelő nem cseszi el még jobban a kocsit hétfőn!Mert így legalább megy!
A kollégám szerint a Balatonszentgyörgyi Csillagvár étterem egész jó hely.Már ha arra kerülünk természetesen.
Jó kérdés, még ki kellene találni:
- hol találkozzunk
- mikor kompozzunk
- hol kajáljunk
- hol lehetne fényképezkedni
Elvileg arra már kinyit a Huszár vendéglő Örvényesen, lehetne reggelizni és ha valaki kicsit késik be tudjuk várni.:-)
Esetleg valami hasonló hely Csopak!Almádiban? A 71-es büfé utolljára nem volt túl szimpatikus…
Zselé14-03-2024 12:53:26 //
9451
Merre lesz a menet? Kompot iktassuk be szerintem... Meg a déli parton lehet, hogy nyitva van már a széplaki lángosos is - bár ott nehezebb megállni
Most hívott Erhard hogy ő is vesz egy Spidert No-ból. 93-as, fekete, régi fajta.
Mondtam neki hogy az április 13-i bulira szeretettel várjuk . Szerintem ott lesz :-)
Akkor célozzuk meg 2024.04.13-at!
- Dimmu
- Giuseppe
- Zselé
- Piritu
- Fornitore
-
Még valaki?
Dimmu13-03-2024 14:24:01 //
9448
Az áprilisi dátum nekünk is jó.
Zselé13-03-2024 08:13:29 //
9446
nekem szerintem az is jó
Zselé13-03-2024 08:13:11 //
9445
Köszönöm! :)
Nekem 04.13 lehet jó. Elötte nem tudok menni. Ébresztőt is jó esetben azon a héten tartom.
Na! Akkor isten éltessen utólag is ! Szép süti!😀
Dimmu12-03-2024 20:21:50 //
9441
Műszerfal,ablakok,benzinszint,vízhőfok.Ezen kívül minden működik.Így is tudom használni telefonos km órával de nem az igazi.Kedden megnézi valami szerelő,de ha csak "ránéz" 50 ezerért akkor nem fizetem ki!
Én április elejét nem elsejére gondoltam, hanem április első vagy második hétvégére
Húsvét hétfő a locsolkodás napja :-D
Célozzuk meg a 03.23-at!
Ki jönne?
- Piritu
- Giuseppe
Mi történt? Elment a műszerfal?
Húsvét hétfő a locsolkodás napja :-D
Célozzuk meg a 03.23-at!
Ki jönne?
- Piritu
-
Dimmu12-03-2024 16:45:23 //
9436
Szervusztok!
Nekünk bár melyik nap jó feltéve, hogy meg tudják javítani az autót, mert így azt sem látom mennyivel megyek.:-( De iparkodunk. Jövő kedden megy a 2. szerelőhöz.
Kompozni meg amúgy is szeretünk!
Sziasztok !
Nekünk a 23.-a lenne jó mert vasárnap versenyen vagyok !
Gondolom a Húsvét az mindenkinek foglalt, esetleg április eleje?
Zselé11-03-2024 06:20:04 //
9434
Nekünk a 24 lehet jó, ha tudunk szerezni gyerekvigyázót. A kompozás jó ötlet szerintem!
Apropó!
2024.03.23 vagy 24-hez mit szólnátok az évadnyitónak?
És hol?
A Balcsin új komp van, ki is lehetne próbálni.

Majd nyáron tartunk ott egy Giulia talit, amire meg Spiderrel megyünk :-DD
Állítólag a gyilkosok is visszatérnek a tett színhelyére :-DD
Zselé10-03-2024 11:51:16 //
9430
Heni szervezte ide a szülinapi estebédemet a családdal, ilyen torta is volt :))
Vissza járó vendégek lettetek ,örülök neki. Nem semmi. Na majd ha a Sanyi is csak úgy leszalad, az lesz a durva.
Nagyon menő! 😃
Mi is voltunk pár hete újra egy nagyobb családi ebéden, 9 fő, csak az ajtóban derült ki, hogy elfelejtették a foglalásunkat és természetesen fullon volt a hely. Így volt egy kis izgalom, de végül megoldották.
Zselé09-03-2024 15:39:24 //
9427
Bocs, most kicsit menőbb kocsival kötöttem itt ki… :D
Aztaaa! Gratulálok, Peti, nagyon fasza! 😎
Köszi mindenkinek! Brigi ha kivág otthonról akkor kap egy vonóhorgot spidert trélerre teszem és már vonulok is el 😀.
Dimmu05-03-2024 06:48:48 //
9423
Nagyon szép darab!! Majdnem belefér a Spider!:-) Jó egészséget hozzá!!:-)
Zselé04-03-2024 21:11:22 //
9421
Wow, ez saját? Gratula! Én ma megszereltem a Multipla ablakmosóját, és a hétvégén pótoltam az elhagyott ajtó díszlécet. Tehát én is olasz gépet szépítgettem :)

Én mostanában az új Olasz gépünket szépítgetem😄
Ma gyönyörű nap lévén, úgy döntöttem szabizok és megkergetem a biciglit.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.