Gratulálok, kívánok további sok-sok balesetmentes km-t.
Ha virtuálisan is de engedd meg:

Ez már jár neked:-)
m0-an a dunakeszi lehajtonal szoktak eleg gyakran lezeragyuzni
mizooo19-05-2014 18:57:24 //
53679
Mostanában reggelente kint vannak az M0-n is. Nem tudom mi van velük, soha nem mértek ott. Meg is csappantak a 150-180 -al elsuhanó autók :)
Én minden héten megnézem a police.hu-n, hogy a munkábamenős oda vissza szakaszon az adott idősávokban lesz e mérés. Igaz hogy csak egy terv, de 10-ből 9-szer full máshol mérnek, legalábbis a tervben szereplő helyszínen még véletlenül sincsenek. Vagy akkor mérnek ott ahol járok, amikor terv szerint full másik települèsen kéne mérniük. Akkor most hogy is van ez?
sajnos ez van , ezt kell szeretni :(((
Az egyik kollégánkat Dunakeszin az egyik lakótelep parkolójában fényképezték le. Lakó-pihenő övezetben 20km/h helyett 31km/h-val ment. 30e.Ft.
jártam keltem már európa útjain,de ennyi b**sztatást még nem láttam még svájcban Sem
amennyit a Magyar rendörök csinálnak
ja ,egyszer németben az A8 on megbüntettek mert túl lassan mentem,
120 kmh val bakker,esett meg tök sötét Volt,és nem látszott a vonal Sem
Szamomra ugy tunik, hogy az elmult evekben - vagy a bunetetesi tetelek drasztikus emelese, vagy pusztan a media folyamatos anyazasa miatt - kifejezetten sokat javult a kozlekedesi moral. En pl emlexem, hogy azelott szo nelkul letoltak a palyan, a bmw-audi-merci harmas keptelen volt 160 alatt kozlekedni, vagy villogtak megallas nelkul.
Mostanaban ha le is nyom valaki (alltalaban 130-140-nel megyek max) akkoris kevesebben vannak.
Szoval ilyen szempontbol total zsakutca ez. Elobb utobb eljutunk oda, hogy mindenki betartja a szabalyokat, innentol pedig penzt szedni csak aljas modszerekkel lehet majd...
Egyebkent tegnap biciklivel is megallitottak! Pedig szerintem az elmult 5-10 eve nem volt erre pelda...
Majdnem begbasztak mert fo uton jottem es volt egy kerekparral tilos tabla.
De mikor kerdeztem, hogy akkor a megyeri hidtol hogyan johetnek el biciklivel dunakeszire (ez kb 3 km) akkor ok sem tudtak a valaszt:) Igy elengedtek...
Liquid19-05-2014 14:12:12 //
53673
ráadásul szerintem messze alulmúlják a rafizások a tervezett!! és elvárt bevételt ezért jóval többet mérnek, már Öcsémet is beosztották a pályán trafizni.
Amúgy csak akkor tudnak pénzt szedni ha minél genyóbban mérnek, mert lakott területen kívül szinte senki nem megy 100-nál gyorsabban és a pályán is 140-150-nel szinte mindig én vagyok a leggyorsabb.
Liquid19-05-2014 14:05:16 //
53672
visszakaptuk a leadott papírokat javítva, ott volt rajta.
ki ismeri Lengökar elölre alulra
Lott
milyen minöség?
hol gyártják?
Gratulálok én is a statisztikák királyának. :)
gratulálok,a millió km hez
látom szépen vasalt ingben ,kiborotválkozva :)
"Mindig azt a lovat ütik amelyik húz." - Rólad lehet leszedni a bőrt. :(
Legalább látszik, hogy a hasmagasságod rendben van, és a hátsó helyzetjelzők is égnek :) 30 rugóért a rend éber őrei ilyen kafa fotót lőttek rőlad amin tisztán látszik.
Amúgy részvétem, van ilyen.... :)
A vicc az, hogy 5-7 km-rel feljebb van egy veszélyes kereszteződés. Konkrétan jobbra kanyarodáshoz nincs lassítósáv. Direktben fordulsz le a főútról, és ha román kamion van a seggedben, jobb ha óvatosan fékezel.
Ott minden hónapban meghal valaki, mert a románok a balra kanyarodóknak kialakított kanyarodósávon előznek - az egész abonyi elkerülőben csak ott van egyenes szakasz.
A múltkor én kanyarodtam le jobbra, balról állt a rend éber őre a kereszteződésben, engem meg, mint lekanyarodót, balról a kanyarodósávon előzött meg a román a audi A6. A zsernyák orra előtt.
Asszed utánament? Leszarta magasról.
az ország jobban teljesít, kell a zsé
Ez tipikusan az a hely, ahova pénzt szedni állnak be.
Az ilyenekkel nem javítják a sem a közlekedés biztonságát. A morált meg pláne nem.
A rend őrei ilyen helyre vannak kivezérelve, ahelyett, hogy a veszélyes útkereszteződések forgalmát figyelnék, járőröznének, védenék a köz biztonságát, vagyonát.
Részvétem. :(
Igen eleg jol ismerem azt a reszt (enis cegledi voltam)...
Ott van egy hid, gondolom onnan csekkolnak ilyenkor...
Egyebkent az a resz eleg jo szaguldos szakasz, kis forgalom, sima ut....
Cegléd-Abony között a 4.sz. főúton. Én Cegléd (Budapest) irányából tartottam haza.
Van egy 2x2 sávos szakasz, ami utána 2x1 sávra szűkül.
a 2x2 sávoson 110 km/h a megengedett, majd a szűkület előtt van egy 90-es tábla, utána egy 60-as, de úgy, hogy 110-ről 90-re, majd 90-ről 60-ra motorfékkel nem lehet lelassulni, csak ha ráfékezel.
Hát én nem szoktam. Minden nap ott járok.
Ezek a rohadt szemét fasszopó gecik a túloldalt álltak. Azt hitem a másik oldalt mérik.
De bezzeg mikor 170-nel megyek nem mérnek be, csak mikor sodródok a fogalommal 60-as táblánál 84-nel.
Ezek a balfaszok még mérni sem tudnak.
KAPJA BE AZ ÖSSZES ZSERNYÁK!
18 év vezetés után az első büntim.
A jó édes kurva anyját baszná hátulról, ne az én kocsimat!

Milyen kar erte... Pedig szep peldany volt
Itt is megkérdezem. Senki más nem akar szombaton a
VTT-n ebédelni?
Aki igen, az kérem, hogy még ma jelentkezzen! :)
Haddel19-05-2014 00:03:22 //
53653
Ez nagyon szép szám! Szívből gratulálok!
Chianti18-05-2014 23:41:32 //
53652
Gratulálok!!! Ezt azért nem sokan mondhatják el magukról, legyenek Alfások avagy sem, mindenesetre további legalább ennyi és balesetmentes Alfázást kívánok neked! :o)
Grat! Csatlakozom a családodhoz, én is újabb balesetmentes 1.000.000 km-et kívánok!
IFA nincs, meg marha hülyén nézne ki a SOR-ban.
Áááá, amúgy nem lesz semmi...ha mégis, megyünk a 147-tel.
Egy régebbi "benéztem a padka magasságot" történet, csak gondoltam így ne menjek már a VTT-re:

tavaly már egyszer "okosban" megcsinálta egy haver:

de a fotón is látszik, hogy lefele konyul, így persze újra felakadtam a télen.
Most profi szakember veszi kezelésbe, Cegléd legjobb (és legdrágább) fényezője, meg a műanyaghegesztős kollégája.
Remélem szép lesz.
Igyekeztem mindenre gondolni.
Még a rosszcsont kutyámat is kennelfogságra ítéltem a hétre, nehogy nekem valami csövet megrágjon kihasználva a hiányzó lökhárítót.
Nem tudom. En nem lattam a papiromat. Ugy meglepett h nyertunk :)
Te hol nezted meg?
Liquid18-05-2014 21:11:54 //
53646
jöhetsz akár IFA-val is, akkor is szivesen várunk :)
Ettől persze még mielőbbi gyógyulást a 159-nek :)
Liquid18-05-2014 21:09:45 //
53645
Gratula neked is mégegyszer :) mennyire találtad el az időt? Nekünk 4 perc pluszunk volt. Eddig sose sikerült 20 percen beül :)
Legfeljebb fordítva állsz be a sorba:-) Legfeljebb lesz egy 147-es is. Vagy elmegyek értetek:-)
'''''18-05-2014 19:30:00 //
53642
Lemaradtam valamiről?Mi volt a lökössel?
Lökhárító leszedve, reggel megy a műanyagoshoz/fényezőhöz, csütrötökön pedig vissza a helyére.
Remélem nem lesz semmi gikszer, mert akkor bukta a VTT :(
Csatlakozom Pityukomàhoz.
Nagy gratula mindkettőtöknek :-)
Shadin18-05-2014 13:53:12 //
53638
Én az Wagle F1 GSD3-at dobtam ki, pedig istenítettem a V mintát. 6mm-es gumik voltak öregedés jeleit nem mutatta külsőleg, mégis szar volt, és ez csak akkor derült ki amikor lecseréltem.
mizooo18-05-2014 13:42:22 //
53637
Én egyszer még az 56-al mentem mindenféle használt öreg gumikkal, egyszer egy kanyarban eső után kicsúszott a feneke, szemből is jöttem alig tudtam összeszedni. Akkor megfogadtam, hogy soha többet nem kell használt/öreg gumi teljesen kiszámíthatatlan volt.
esőben csúszni fog mint állat...
lehet de nincs semmi hibája mint általában az öreg gumikat jellemzi (repedés stb) látszik rajtuk nem sokat mentek velük, majd meglátjuk.
Igen :) de meg ma sem tudom hogy,miert es mivel nyertuk meg :)
Komolyan nem tudom de jo erzes volt :)
Liqvodeknek meg egyeszer grat innen is :)
Shadin18-05-2014 09:49:19 //
53633
Az F1 GSD3 előtti az nem túl öreg már? Legalább 10 éve nem gyártják.
Nem ez még az előző verzió az f1 téren majd meglátjuk azért nem dobom ki hanem elhasznàlom őket azért kösz az infót
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.