Forum >> A jövő Alfái
Kompressz úr25-08-2007 22:36:57 // 4301
Hakuna25-08-2007 22:23:05 // 4300
Most elkeserítettél. Mert a 146 az szerintem nem áll nagyon messze menettulajdonságban és kidolgozottságban a 33-tól. És árban sem ég és föld, ha a korosztályi eltéréseket belekalkulálom. Én bízom benne, hogy lesz még ilyen később is, bár sejtem hogy naivitás. Nem erre halad a világ autógyártása.
Vikking 31125-08-2007 22:15:59 // 4299
Hallod, kurvára leszarom, hogy cserél-e fater, 92 óta nem cserélt, szal mostantól se hiszem, hogy fog... Ha meg cserél, nem vagyok hozzákötözve, lesz másik. Egyébként marhára nem hangsúlyozom eleget hogy semmi közöm hozzá csak leírom a véleményemet, igaz? Csak olvasd el az ÖSSZES hsz-emet. És ha jól emlékszem, nem döntöttem el, csak zavart, hogy oldalak óta azt olvastam, hogy ígymegyúgy. De megugattam, hogyha nem kell, nem írkálok, kis fosos vagyok, de talán észrevehetnéd, hogy ezt IS leírom szinte mindig. És szerintem meg 92-ben te még zsigulival vagy wartburggal csapattál, mikor mi már el is köteleztük magunkat, ugyanis vettünk saját zsebből egy szarolasz alfát. Meg is kérdeztem már jónéhányszor hogy zavar-e valakit az, hogy nem saját ez a trágyadomb, de ezek szerint igen. akkor innentől kezdve nem fogok írni. lefosom az egészet, legyetek okosak, vegyetek szebbnek gondolt tojotát meg mazdát meg a lófaszt. na csá.
tipoatti25-08-2007 21:45:52 // 4298
Kedves Cartárs!
Tényleg nem hiszem, hogy a fater Alfájával regisztrálva Neked kéne eldöntened, hogy ki mekkora Alfás, és miért van itt...
Örülünk neki, hogy az ízlésed jó autók terén! Nekünk is, csak mi már öregszünk...
Ha megnézed pl. mesa reglapját, láthatod, hogy nem ma kezdte ezt a sportágat, van asszem némi tapasztalata Alfákból...
Abba se menjünk bele, hogy amikor jómagam is fingattam az első olasz verdámat, hány éves lehettél... :)
Úgyhogy: Forza Alfa, remélem akár 5 év múlva is a sorainkban tudhatunk!!! ( hacsak nem cserél a fater... ) :)
Tényleg nem hiszem, hogy a fater Alfájával regisztrálva Neked kéne eldöntened, hogy ki mekkora Alfás, és miért van itt...
Örülünk neki, hogy az ízlésed jó autók terén! Nekünk is, csak mi már öregszünk...
Ha megnézed pl. mesa reglapját, láthatod, hogy nem ma kezdte ezt a sportágat, van asszem némi tapasztalata Alfákból...
Abba se menjünk bele, hogy amikor jómagam is fingattam az első olasz verdámat, hány éves lehettél... :)
Úgyhogy: Forza Alfa, remélem akár 5 év múlva is a sorainkban tudhatunk!!! ( hacsak nem cserél a fater... ) :)
count M25-08-2007 21:18:40 // 4297
Ja, de szerintem azt Te is érzed, hogy két tökellenetétes dolgot akarsz egyszerre: egy 33-as árú, külalakú és menettulajdonságú, de 159 kidolgozottságú autót. :) Ilyen márpedig nincs, és - ez a rossz hír - nem is lesz.
Hakuna25-08-2007 20:35:38 // 4296
Nem feltétlen a jövőről beszéltem. Nekem jó a múlt is. Csak mondjuk a 33-asnál legyen korszerűbb, de minimum olyan jó paraméterekkel.
A Mazda is jó ötlet, de az sem Alfa :) Bár attól nem hányok, egy két modell egészen tetszik. ráadásul megbízható konstrukció, pl a 6-os.
Felőlem lehet ezüst is, világos, akkor úgy értem. Akkor se tetszik. Francnak világít az egész, egy esztétikus halvány fény helyett.
Nemtom a kripta kék -e, de írtam hogy duzzogva. Ez azt jelenti jobb mint a narancs, vörös, fehér, sárga.
Az 1.4-es mindennél királyabb :) De nem ezt írtam amúgy. Hanem, hogy ez is elegendő, nem úgy mint más gyárak legkisebb motoros modelljeiben.
Valóban nem mindegy az sem hány tonnás a kasztni. És ha megfigyelted nem az 1.6-os Alfa motorral hasonlítottam össze. Szóval relatíve gyengén érted a szöveget, viszont hamar lerohanod a fórumozót, akárcsak korábban valakit, akinek ebben teljesen igaza volt. De nem pont e voltál, aki azt írta, hogy a vélemények különböznek, és ez de szép?:) Kétségkívül az én sorszámom is magasabb lesz pár ezerrel...
A Mazda is jó ötlet, de az sem Alfa :) Bár attól nem hányok, egy két modell egészen tetszik. ráadásul megbízható konstrukció, pl a 6-os.
Felőlem lehet ezüst is, világos, akkor úgy értem. Akkor se tetszik. Francnak világít az egész, egy esztétikus halvány fény helyett.
Nemtom a kripta kék -e, de írtam hogy duzzogva. Ez azt jelenti jobb mint a narancs, vörös, fehér, sárga.
Az 1.4-es mindennél királyabb :) De nem ezt írtam amúgy. Hanem, hogy ez is elegendő, nem úgy mint más gyárak legkisebb motoros modelljeiben.
Valóban nem mindegy az sem hány tonnás a kasztni. És ha megfigyelted nem az 1.6-os Alfa motorral hasonlítottam össze. Szóval relatíve gyengén érted a szöveget, viszont hamar lerohanod a fórumozót, akárcsak korábban valakit, akinek ebben teljesen igaza volt. De nem pont e voltál, aki azt írta, hogy a vélemények különböznek, és ez de szép?:) Kétségkívül az én sorszámom is magasabb lesz pár ezerrel...
mesa25-08-2007 20:33:53 // 4295
Az igaz. De mennyivel eredetibb ötlet egy Claas Lexion 600-assal leparkolni a Dizsi elé! :)))
zolee14525-08-2007 20:25:26 // 4294
"az 1,4-es motorommal (...) 3-4000 köbcentiig nem nagyon volt esélyük
Persze. Az 1.4-es motor még királyabb, mint a 240-et vivő 1.6-os !!!
:-DDDDDDDDDDDD
Baszki, lefordulok a székről!
:-DDDDDDDDDDDD"
Nana! Csak lassan azzal a lefordulással! Nem mindegy, hogy az a motor mibe van beszerelve! Pl én az 1,6 fűnyíróval lenyomok egy 16000 cm3-es, 586 LE-s Daimler - Chrysler V8-ast is, feltéve, hogy az egy Claas Lexion 600-as kombájnban dolgozik.
:DDD
:-DDDDDDDDDDDD"
Nana! Csak lassan azzal a lefordulással! Nem mindegy, hogy az a motor mibe van beszerelve! Pl én az 1,6 fűnyíróval lenyomok egy 16000 cm3-es, 586 LE-s Daimler - Chrysler V8-ast is, feltéve, hogy az egy Claas Lexion 600-as kombájnban dolgozik.
mesa25-08-2007 19:31:46 // 4293
Érdekes elképzelésed van a jövőbeli Alfádról! :)
Lássuk csak:
a kerek, "kétajtós" beömlők az utastérben
zolee145 felsorolásán kívűl ugyanez megvan már az összes Mazdában, a Peugeot Partner kisáruszállítóban, és Kb. 12 autóban nyúlták le, sajnos már dögunalom
A fehér műszerfalat utálom
Fehér ? Ez biztos ? Ha közelről megnézem az enyémet, az ezüst. Persze van aki fehérnek látja :)))
kékben duzzogva kiegyeznék
Te jó ég! Mégis van alfás, akinek bejön ez a kriptafíling ???
az 1,4-es motorommal (...) 3-4000 köbcentiig nem nagyon volt esélyük
Lássuk csak:
a kerek, "kétajtós" beömlők az utastérben
zolee145 felsorolásán kívűl ugyanez megvan már az összes Mazdában, a Peugeot Partner kisáruszállítóban, és Kb. 12 autóban nyúlták le, sajnos már dögunalom
A fehér műszerfalat utálom
Fehér ? Ez biztos ? Ha közelről megnézem az enyémet, az ezüst. Persze van aki fehérnek látja :)))
kékben duzzogva kiegyeznék
Te jó ég! Mégis van alfás, akinek bejön ez a kriptafíling ???
az 1,4-es motorommal (...) 3-4000 köbcentiig nem nagyon volt esélyük
Vikking 31125-08-2007 11:54:27 // 4292
Picit azér láccik :P Na mindegy, nekem azért teccik a 145-146 belseje...
Hakuna25-08-2007 11:52:21 // 4291
Ezen pont nem látszik a világítás. Én a háttérre gondolok alapvetően, meg újabbaknál a kalibrálásra, de enyémben az nem fényes.
Vikking 31125-08-2007 11:47:57 // 4290
Hirtelen csak ezt a képet találtam : De ezen egyértelmű hogy nem narancs :) 

Hakuna25-08-2007 11:33:35 // 4289
Apukáméban narancs van úgy emlékszem. Különben már rég lenyúltam volna :)
Na jó iagzából a szervó is zavart kicsit. Szeretem a "fapadosokat" ahol odavág az út, ha rosszat csinálsz. Amúgy én győztem meg róla, hogy ilyet vegyen. De boxert nem volt hajlandó, maradt a TS.
Na jó iagzából a szervó is zavart kicsit. Szeretem a "fapadosokat" ahol odavág az út, ha rosszat csinálsz. Amúgy én győztem meg róla, hogy ilyet vegyen. De boxert nem volt hajlandó, maradt a TS.
Vikking 31125-08-2007 11:21:17 // 4288
Khm, bocsi, de én úgy tudom, hogy gyárilag a 145-146 ződ műszerfalas... Legalábbis így emlékszem :)
Hakuna25-08-2007 11:16:37 // 4287
Nem haraptam én le, csak gondoltam tegyük helyre még az elején.
A Daciába belemegy egy alfa motor? Vagy van az általam leírt tulajdonságokkal bíró Alfa 146 után, de 166 előtt ?:) Bár már a 146 is narancssárga müszerfalvilágítással szerelt sajnos. Szóval igazából 33 után létezik ilyen?
A Daciába belemegy egy alfa motor? Vagy van az általam leírt tulajdonságokkal bíró Alfa 146 után, de 166 előtt ?:) Bár már a 146 is narancssárga müszerfalvilágítással szerelt sajnos. Szóval igazából 33 után létezik ilyen?
zolee14525-08-2007 11:05:39 // 4286
Csak vicc volt, nem kell leharapni a fejemet.:DDD
Hakuna25-08-2007 11:00:11 // 4285
Kedves Klubtárs!
A golfban még ocsmányabb szögletes beömlők vannak, a kis motor a 170 lovával is elmehet a fenébe. (Az enyém csak 90 lovas, és nagyon rendben van, eszerint nem csak a lovak száma számít) Ezen kívül is hányok a golftól, belül kívül csúnya, belül ocsmány. ráadásul az ára közel a 147-é, és fentiekkel egybevetve így nem alternatíva. A Dacia, az már igen! Szépek a beömlők, bár csak 2 van, mint a 146-ban (a fene a tolvaj bandajaba) A műszerfal is hasonlít a 33-ra, és a 146-ra, bár asszem nem zöld :)
De Dacia (régi) volt már a családban, így ismerem, NEM KÉREM, KÖSZI! Bár olyan tetszetős, hogy strapakocsinak nem is lenne rossz. De ha már szerelem :) (és elég sokat is szerelem) akkor Inkább az olasz technika, mint a francia-román. És hát gondolom a Dacia még a gyűlölt Golfot se közelíti meg. Másrészt viszont alfában gondolkodom, mert amúgy egy Chevrolet Sparkban is esztétikus a belső, kerek a beömlő. Szóval Alfát ajánlj, offosokból elég a meglévő. Van pl. egy pici pözsóm. Keveset eszik, de legalább nem megy.
A golfban még ocsmányabb szögletes beömlők vannak, a kis motor a 170 lovával is elmehet a fenébe. (Az enyém csak 90 lovas, és nagyon rendben van, eszerint nem csak a lovak száma számít) Ezen kívül is hányok a golftól, belül kívül csúnya, belül ocsmány. ráadásul az ára közel a 147-é, és fentiekkel egybevetve így nem alternatíva. A Dacia, az már igen! Szépek a beömlők, bár csak 2 van, mint a 146-ban (a fene a tolvaj bandajaba) A műszerfal is hasonlít a 33-ra, és a 146-ra, bár asszem nem zöld :)
De Dacia (régi) volt már a családban, így ismerem, NEM KÉREM, KÖSZI! Bár olyan tetszetős, hogy strapakocsinak nem is lenne rossz. De ha már szerelem :) (és elég sokat is szerelem) akkor Inkább az olasz technika, mint a francia-román. És hát gondolom a Dacia még a gyűlölt Golfot se közelíti meg. Másrészt viszont alfában gondolkodom, mert amúgy egy Chevrolet Sparkban is esztétikus a belső, kerek a beömlő. Szóval Alfát ajánlj, offosokból elég a meglévő. Van pl. egy pici pözsóm. Keveset eszik, de legalább nem megy.
Satti25-08-2007 10:31:08 // 4284
Baszki azért a dácsiások hogy ellopták az Alfa légbeömlőket!
A kék műszerfal világítás meg sztem borzasztó!
A kék műszerfal világítás meg sztem borzasztó!
zolee14525-08-2007 10:23:50 // 4283
"Itt vannak Pl. a kerek, "kétajtós" beömlők az utastérben. Szerintem az egyik legesztétikusabb design elem."
Nos, akkor számodra az ideális választás a Dacia Logan:

"Halványzöld műszerfalvilágítás, belső fények. A 33ban nagyon hozzászoktam, nem mondanék le róla. (Esetleg kékben duzzogva kiegyeznék)"
Ez alapján inkább a Golfot tudnám ajánlani:

"Kisebb méretű motor. Itt nyilván a magyar rendszer a hibás, de hát fenntartani a "nagy dögöket" jóval drágább, szinte minden köbcenti függő."
Igen, úgy néz ki a Golf a Te autód:

1,4 TFSi, 170 lóval.:)
Nos, akkor számodra az ideális választás a Dacia Logan:

"Halványzöld műszerfalvilágítás, belső fények. A 33ban nagyon hozzászoktam, nem mondanék le róla. (Esetleg kékben duzzogva kiegyeznék)"
Ez alapján inkább a Golfot tudnám ajánlani:

"Kisebb méretű motor. Itt nyilván a magyar rendszer a hibás, de hát fenntartani a "nagy dögöket" jóval drágább, szinte minden köbcenti függő."
Igen, úgy néz ki a Golf a Te autód:

1,4 TFSi, 170 lóval.:)
Vikking 31125-08-2007 10:23:39 // 4282
Na, nekem meg a 75, Giulietta Nuova, 155... Kb ebben a sorrendben, de a Giuli meg a 155 kb együtt állnak :D
Hakuna25-08-2007 09:19:45 // 4281
Nekem vannak heppjeim?
Itt vannak Pl. a kerek, "kétajtós" beömlők az utastérben. Szerintem az egyik legesztétikusabb design elem. 146 óta eltünt (középen már abban is lespóroltak egyet a 3ból :)). Helyesebben csak a méregdrága 166-ba jár, amelyen egyébként szvsz sokat javított a facelift. A 147 szögletes, két oldalán kerek ugyan, de rácsos.
A Brera, Brera Spider is rácsos. A GT szögletes, kerek rácsos. 159 rácsos, és ott az a 3 utánzat, amibe müszert tettek cső helyett, akárcsak a 156-nál. Na azok kifejezetten irritálnak, mert azok miatt szűnt meg a klasszikus design.
Lámpák: A pókszemű nem annyira jön be, mint a hagyományosabb egyben lámpatest. Így aztán elég sok facelift nekem eleve nem hozott a várakozás szerint. Talán a GT egyedül tartja a klasszikus lámpaformát, igaz a Brerának meg már a pók áll jól :)
A fehér műszerfalat utálom, pedig sok tipustárs fáradságos munkával szereli be a sajátjába. Ugyancsak kevéssé tetszetős számomra a krómos-csöves műszerfal, ami a Minire emlékeztet.
Halványzöld műszerfalvilágítás, belső fények. A 33ban nagyon hozzászoktam, nem mondanék le róla. (Esetleg kékben duzzogva kiegyeznék)
Kisebb méretű motor. Itt nyilván a magyar rendszer a hibás, de hát fenntartani a "nagy dögöket" jóval drágább, szinte minden köbcenti függő. Mondjuk ezt talán lassan kinövöm, de sokáig szempont volt. És az 1,4-es motorommal nem érzem, hogy csorbát szenvedne az Alfa-érzés. Elég sok Offos döggel keltem átmenetileg versenyre, és 3-4000 köbcentiig nem nagyon volt esélyük. Volt köztük minden, Merci, BMW, Audi, WV, általában mögöttem maradt, főleg, ha nem volt legalább 10-15 év korkülönbség. A legújabbakkal, olyan 2005 óta, sajnos már őrültség versenyezni :)
Segítsetek választani, mert kényes az ízlésem. De 10 millát nem költenék el egy autóra, ha nem muszáj. És a fentiek csak pár jellegzetes elem, tudnék még sorolni apróbbakat is.
Itt vannak Pl. a kerek, "kétajtós" beömlők az utastérben. Szerintem az egyik legesztétikusabb design elem. 146 óta eltünt (középen már abban is lespóroltak egyet a 3ból :)). Helyesebben csak a méregdrága 166-ba jár, amelyen egyébként szvsz sokat javított a facelift. A 147 szögletes, két oldalán kerek ugyan, de rácsos.
A Brera, Brera Spider is rácsos. A GT szögletes, kerek rácsos. 159 rácsos, és ott az a 3 utánzat, amibe müszert tettek cső helyett, akárcsak a 156-nál. Na azok kifejezetten irritálnak, mert azok miatt szűnt meg a klasszikus design.
Lámpák: A pókszemű nem annyira jön be, mint a hagyományosabb egyben lámpatest. Így aztán elég sok facelift nekem eleve nem hozott a várakozás szerint. Talán a GT egyedül tartja a klasszikus lámpaformát, igaz a Brerának meg már a pók áll jól :)
A fehér műszerfalat utálom, pedig sok tipustárs fáradságos munkával szereli be a sajátjába. Ugyancsak kevéssé tetszetős számomra a krómos-csöves műszerfal, ami a Minire emlékeztet.
Halványzöld műszerfalvilágítás, belső fények. A 33ban nagyon hozzászoktam, nem mondanék le róla. (Esetleg kékben duzzogva kiegyeznék)
Kisebb méretű motor. Itt nyilván a magyar rendszer a hibás, de hát fenntartani a "nagy dögöket" jóval drágább, szinte minden köbcenti függő. Mondjuk ezt talán lassan kinövöm, de sokáig szempont volt. És az 1,4-es motorommal nem érzem, hogy csorbát szenvedne az Alfa-érzés. Elég sok Offos döggel keltem átmenetileg versenyre, és 3-4000 köbcentiig nem nagyon volt esélyük. Volt köztük minden, Merci, BMW, Audi, WV, általában mögöttem maradt, főleg, ha nem volt legalább 10-15 év korkülönbség. A legújabbakkal, olyan 2005 óta, sajnos már őrültség versenyezni :)
Segítsetek választani, mert kényes az ízlésem. De 10 millát nem költenék el egy autóra, ha nem muszáj. És a fentiek csak pár jellegzetes elem, tudnék még sorolni apróbbakat is.
Hakuna25-08-2007 08:55:44 // 4280
Látom jól elvitázgattok :) Pedig teljesen fölösleges tépelődni ilyeneken, mert a jó öreg 33-as a legszebb. Nem tudom ebben mennyit játszik, hogy a legtöbb hibája is annak van szinte :) Talán mert az volt az első "új". Vagy az utolsó "régi" ? Mindenesetre nekem még mindig tetszik, tehát időtálló a design. És az újabb modelleken nem nagyon látom a megszokott, számomra esztétikus elemeket. Ha gyártanák még, valószínű kipróbálnék egy vadiújat, mert eddig akárhogy is, de csak lehasznált jutott. Nagyjából friss jogsival lett volna erre esélyem, lehet ezért fájó pont :) A 146 még elmegy, ha muszáj lesz, olyanra jószívvel cserélek. De onnantól mindben találok valami apró, vagy kevésbé apró kivetnivalót, noha valami miatt szinte mind tetszik is.
Xixo23-08-2007 22:06:30 // 4279
Jól visszavágtam, mi???!?!? :)))))))
Satti23-08-2007 22:02:50 // 4278
Te jó ég, az már tiszta horror lenne, brrrr, még belegondolni is rossz!:-)))
Xixo23-08-2007 21:59:51 // 4277
Na én pont ezt akartam mondani. Szerintem anno az 56-66-47 sokkal nagyobb dobás volt, mint a faceliftek, meg most az 59-es.
Mondjuk nekem még mindig az 55-ös meg a 33-as tecc a legjobban....
Mondjuk nekem még mindig az 55-ös meg a 33-as tecc a legjobban....
Xixo23-08-2007 21:58:16 // 4276
Arról nem beszélve, hogy az legalább működik!!! :)))))))))))
Xixo23-08-2007 21:51:08 // 4275
Képzelj el egy 47-est az 56-os faberakásával!! :))))
Xixo23-08-2007 21:49:40 // 4274
Hozzám-nekem sokat!! :)))
mesa21-08-2007 12:49:35 // 4272
Most nem értelek titeket ! Ennyire nem látjátok, hogy az simán kék ???
:))))
:))))
beeep14621-08-2007 12:28:37 // 4271
Szerintem azt mondhatsz... :-)
Ferko21-08-2007 12:17:46 // 4270
ÉS ha pirosat mondok? :-DD
Ferko21-08-2007 12:17:24 // 4269
Huhhhh, akkor nem vgyok színvak! :-DDDDDDDD
beeep14621-08-2007 12:10:47 // 4268
Mesa-nak ne is mondd, hogy lilával rajzolta, mert véged van! :-))))))
Tedi21-08-2007 12:07:32 // 4267
Egyezzünk ki egy lilás-rózsaszínesben :)
Ferko21-08-2007 11:59:49 // 4266
Hűűűű bazz, én lilának látom! :-)))
Tedi21-08-2007 11:56:56 // 4265
LOL, ezt a móricka rajzot :D De mér pont rózsaszínnel? :) Az olyan nőies? :)
mesa21-08-2007 11:55:13 // 4264
Ferko21-08-2007 11:50:58 // 4263
Könnyes? Hát nem is tom, lehet benne valami. :-D
A csajszimnak tetszik nagyon. Annak idején gondolkodott is rajta, csak hát nem volt túl olcsó. Egyszer talán majd. :-)
A csajszimnak tetszik nagyon. Annak idején gondolkodott is rajta, csak hát nem volt túl olcsó. Egyszer talán majd. :-)
Tedi21-08-2007 11:45:01 // 4262
Pár kollega azt írta a 147-es arcáról, hogy olyan, mint könnyes lenne a szeme :) Ennyit a vidámságról :D
Ferko21-08-2007 11:42:53 // 4261
Izlések és pofonok. Persze én sem azt mondom, hogy nem tetszik a 8C vagy a Junior, de elsőbbséget élveznek a szigorú, visszapillantóból megkajálós arcok! :-DDDD
A 147-es nem volt annyira sunyi, mint a többi - szóval egyetértek Veled. De azért vidámnek sem volt éppen mondható! :-DDD
A 147-es nem volt annyira sunyi, mint a többi - szóval egyetértek Veled. De azért vidámnek sem volt éppen mondható! :-DDD
Vikking 31121-08-2007 11:37:37 // 4260
Na látod, én is szeretném, hogyha mindenben a legjobb lenne az Alfa! Akkor itt zárjuk le :) Aztán majd a következő modell ha végleges lesz, akkor kivesézzük :D
Tedi21-08-2007 11:36:40 // 4259
Az a baj, hogy a 147nek sem volt sunyi pofája :) Bár nekem így is tetszik. Meg a 8C-nek sem. Aztán az is mekkora show már. És ha tényleg igaz, hogy a Junior egy mini8C lesz, akkor annak sem kell majd durcás arc, hogy szépen nézzen ki :) Szerintem.
mesa21-08-2007 11:35:23 // 4258
OK rendben, zárjuk a témát! :)
Hidd el, ha rajtam -vagy rajtunk, akik a hibáit is látjuk- olyan helyzetbe kerülnénk, hogy rajtunk múlna a dolog, akkor nem csak a legszebb, de a legmegbízhatóbb, leggyorsabb, leg... leg... leg... autója lenne a világnak az Alfa Romeo minden modellje! :)))
És az sem véletlen, hogy ennyit vakerálok A jövő Alfái topikban, mert szeretném ha mindez így is lenne.
Hidd el, ha rajtam -vagy rajtunk, akik a hibáit is látjuk- olyan helyzetbe kerülnénk, hogy rajtunk múlna a dolog, akkor nem csak a legszebb, de a legmegbízhatóbb, leggyorsabb, leg... leg... leg... autója lenne a világnak az Alfa Romeo minden modellje! :)))
És az sem véletlen, hogy ennyit vakerálok A jövő Alfái topikban, mert szeretném ha mindez így is lenne.
Ferko21-08-2007 11:35:13 // 4257
Eléggé lájtos volt a hétvége. Nehéz összeszedni a bandát. Így a buli késik egy kicsit. Na de ha összejön a társaság, akkor kő kövön nem marad. Este majd szűk családi körben ünneplünk! :-))))
Ferko21-08-2007 11:33:33 // 4256
Köszi szépen! :-)))))
Én pl. beírtam a guggli keresőbe, hogy Alfa 149. Kihozta a képeket, és megdöbbenve láttam, hogy ez bizony nem lett annyira szép (enyhe voltam). Szerencsére megnyugtattak a többiek, hogy nem ilyen lesz, ez csak valami tanulmány féle. Nagyon hiányoltam a szigorú sunyi pofát ugyanis. :-))) Sőt a múltkor belinkelték a 169-es tanulmány csodát. Na attól sem voltam elájulva. Ellenben a 159 morcos képe szerintem nagyon ott van, de természetesen csak a 146 után. :-DDDDDDDDDD
Én pl. beírtam a guggli keresőbe, hogy Alfa 149. Kihozta a képeket, és megdöbbenve láttam, hogy ez bizony nem lett annyira szép (enyhe voltam). Szerencsére megnyugtattak a többiek, hogy nem ilyen lesz, ez csak valami tanulmány féle. Nagyon hiányoltam a szigorú sunyi pofát ugyanis. :-))) Sőt a múltkor belinkelték a 169-es tanulmány csodát. Na attól sem voltam elájulva. Ellenben a 159 morcos képe szerintem nagyon ott van, de természetesen csak a 146 után. :-DDDDDDDDDD
mesa21-08-2007 11:32:18 // 4255
Persze, pont azért írtam! :) Állandóan előjön ez az értelmetlen dedós téma, hogy ki mekkora alfás, kinek gyorsabb a kocsija, nagyobb a cerkája stb. :))))
mesa21-08-2007 11:30:23 // 4254
Akkor este csak lesz valami! Vagy előbulit tartottatok a hosszú hétvégén ? :)
Vikking 31121-08-2007 11:29:19 // 4253
Jó, bevallom, igazad van... Nem akartam megkérdeőjelezni az Alfákhoz való hozzáállását:D Csak furcsa volt olvasni hogy már nem is szép az Alfa... Azt tudtuk eddig is hogy egy mocskos ringyó :D De hogy már randa is... Na Mesa bocsi, ha megbántottalak!
ui:Ferko tényleg boldog szülinapot :DD
ui:Ferko tényleg boldog szülinapot :DD
count M21-08-2007 11:28:45 // 4252
mesa, az id-re hivatkozni még dedósabb. vikking156, mesa stílusa ilyen, ez van, de mások alfásságát "nem ér" megkérdőjelezni. Légyszíves maradjatok mindketten normálisak: vitatkozni lehet, egymást basztatni meg nem kell.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
576
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?
Members
New members
- Gyuszkó 159
- Olxander
- UTPcableman
- rajkailaszlo
- Tamas.F.Lamas
- Filip05
- Milán147
- copernico
- PolgárViki