egyébként pont túrába indultam...Siófokon döglött meg,haveromat vittem volna fel Pestre,pont elérte az uccsó vonatot ami ment fel BP-re....mi meg máésik haverral este 11ig fagyoskodtunk mert egy osztálytársam jött el érünk kompresszorral(Kis Polski):D ma meg egy haver Tipojával vontattuk haza:D
Igen a Progi bulik mindig nagyon hangulatosak,tényleg szuper volt.Hát nem véletlenül jártam hosszú évekig a klublukba:-))))
Élőben nem tűnik gáznak az új Pokolgép énekes...de így vissza nézve,kicsit néha rezeg a léc,de én már hozzá szoktam,mert Lőrinc Tibi is tud hamisan énekelni:-D
Köszi a tudósítást! A Prognózis valami fantasztikus! A Pokolgépről... nos hát nem ezzel van bajom amit felraktál!!! De múltkor megnéztem néhány videót, és hát Ata nekem néha néha hamisnak tűnik! :-(((
Hejjjjj! Fiatal vagy,előtted az élet ,ne így kezeld ezt! Mikor abban a korban,pelenkában pirickáztam mint Te, azt mondtam ...nekem ilyen kell és meglett.Azóta sokat változott ,durvúlt a világ ,de nyomúlj és győzni fogsz! Hajrá....hisz jedi vagy! :DDDD
én mind kettőben szeretem azt ami jó!Mind a 2nek megvan az előnye és a hátránya is!Lénygeében nekem mind a 2 kellene:D egy Turbo benzines meg egy Turbodiesel az álom csak az álom egyre karcsúbb és korcsabb lesz:S
Amit ígértem a tegnapi Vörös István koncerttel kapcsolatban,hát íme: 1 2 3 4 5
Nagyon hangulatos buli volt,érdemes megnézni őket:-)))
A Pokolgéppel még adós maradtam,már nincs időm feltölteni.
Még egyszer BUÉK!! Jövőre találkozunk:-)))