Kaptam hozzá egy német kárpitosműhely által készített leírást, és abban volt ez fotózva. Csatolom a képeket.
De ha nincsenek kapcsok, akkor simán unplug, plug and play a cucc?

Milyen kapcsok? Nekem cippzárral és csavarokkal ment a helyére. Vagy neked csak a műanyag lap jött meg? Emlékeim szerint az meg varrva van.
A jelen helyzetben semmi sem biztos :-/ Mindenesetre megpróbálok szabit intézni. Hacsak addig el nem küldenek fizu nélkülire, akkor aztán tuti megyünk veletek sírva mulatni.
Közben megjöttek a nyári gumik, és az új hátsó ablak. Aki már cserélte: az egyszer használatos kapcsokat mivel érdemes pótolnom? Tűzőgépkapcsot gondolom nem kéne, az rozsdál.
A 14 jelenlévőből 5 Spideres! :-)

No, akkor lassan mindenki felébredt :-)

Bátyó felkelt ma és tettünk együtt 110 km bemelegítést.Szerdán szervíz és előreláthatólag pénteken jön haza.
Zselé13-03-2020 16:46:42 //
7057
Nekem sajnos nem. Én idén először a Seleniára jutok el, addig építem a házam :)
Semmi sem biztos :-(
Három embernek jó, a többiek kérdésesek. A hely sincs eldöntve...
Akkor a 28-a biztos? Csak mert ha így van, szabit kell intézzek.
Mikor nyissuk a szezont? 28?
Na ez az amit nekem sosem kell cserélni😉!
Kicseréltem a tetőhidraulikában az olajat.
Blog
Az újabb cuccokkal szerintem nem lehet semmi gond, azoknak a specifikációja is új. A régivel vannak kérdéseim. Mivel a Motul is tudja a szükséges Fiat minősítést, így nem lehet gond. Hacsak az nem hogy nem tudjuk hogy a TS milyen minősítést kér.
Elhiszem. Én is várom már, hogy halljam. :)
Nekem a Seléniával nincs gondom, de most bizonytalanná tettél...
Most pl. az olajkályhába is Motul kerül, de a T-jet-be marad a Selénia.
Látom olajcsere volt.Tavaly is már liqui moly 10w- 60 at kapott az enyém .Akkor engedjük el a selléniát?Ezen gondolkoztam én is hogy mi legyen.
Ma csak elindítottam a garázsban a friss olajjal. Jó volt hallani a hangját :-)
Ahogy olvaslak Titeket, vagy nézem a képeket, bennem is egyre erősebb a vágy, hogy felébresszem a masinát. :)
Még mindig jobb mint hogy az enyémbe a szakértő német szerelő 5W30-at tett. Ami elvileg a könyve szerint jó is lenne ha csak 0 fok alatt közlekedne vele az ember :-DD

Mit csinál ez a holland fiúú.Belenyomja az 5w40 -et!

Jó pihit mindenkinek!!
Zselé08-03-2020 19:51:39 //
7038
Köszi!;)
Ja, látszik a képen is a két nagyovál :-)
Oda akartam anno tenni egy 30-as mélyet a vezető ülés mögé, de nem volt szívem lyukat fúrni a hátfalba.
Zselé08-03-2020 17:07:35 //
7036
Egyébként ugyanitt 2db és egy fél fekete bőrülés eladó! :D
Az anyósülés hibátlan, a vezetőülés szélét kell bőrössel javítani, ahol az öv kikezdte. Az ülőlap sem tart, de van hozzá egy fél ülés jó ülőlappal + 1 támla középrésszel!
Ha valaki lát benne fantáziát, keressen, megegyezünk! ;)
Zselé08-03-2020 17:03:18 //
7035
Igen, szépen lassan lesz itt minden.. :) Először a műszaki dolgok, aztán az esztétika. Viszont most szembesültem vele, hogy valami hifisnek csúfolt vadbarom igen nagy pusztításokat végzett az utastérbe... Az ajtókárpit mellett a hátsó rekesz kárpitját is elintézte, ezzel is kell majd valamit kezdeni :(
De most az a fő, hogy hörög a TS ismét! Ez egy szép nap! :)
Kerültünk vagy 60 km-t. Le is mostam a tél porát.
Tankolni is akartam, de ami benne volt elég volt és még vagy negyedig van.
Végre egy normális ülés :-)
Sziasztok !
Nagyon jól néz ki !!!!!
Zselé08-03-2020 12:08:16 //
7031
Nagy ma a lendület... :)
Mar en is kijartam vele a haz ele :-)
Zselé08-03-2020 10:43:37 //
7029
SzezON :)
Zselé08-03-2020 08:41:35 //
7028
Egy éves az akku, lakásban volt télen. Tegnap este rátettem, 12,3V-ról indult, ma reggel 13,2. Ezzel már szerintem indítható. Megnézzük, milyen az idő
Anno kivettem és kb kéthetente a CTEK töltőn volt, csütörtökön vissza is raktam ide:

Ha az idő engedi holnap mi is megyünk egy kört. Tesztelni kell a téli javításokat meg olajcsere előtt kicsit megmelegíteni a motort :-)
Zselé07-03-2020 19:12:59 //
7025
Este megy a töltőre az akku... holnap meglátjuk, milyen az idő :)

Sziasztok !
Ma életre keltettem a Spidert.
Aksira kicsit rá kellett töltenem .
Pöc-röf indult ,kis átnézés amíg melegszik egy kicsit a motor.
Mint írtam egy hét múlva Csörihez viszem szervizre.
Gondoltam ma egy kicsit megyünk vele.
Tényleg keveset mentünk / 85 km / de már ez is feldobott.
Váron már nagyon az igazi cabriós időjárást.
Üdv.
Lassan megteszem én is a kezdeti lépéseket a felébresztéshez. Érkezik az új gumi, a hátsó ablak meg pár apróság.
Ti tudtok olyan futóművest akihez szívesen vinnétek és rendesen be is tudja állítani - a hátulját is?
gyml07-03-2020 07:15:21 //
7022
Ezt a szakál metáltól. Nekik balos már nincs,ezért azt meg a az italy-motors.de -ről. De szerintem náluk is az utolsó darab volt.
gyml06-03-2020 15:19:19 //
7020
Én is elkezdtem a felkészülést. A jobbos már megvan, a balost még várom. :)

Terveim szerint jövő héten pénteken ébresztőt fújok , vagy legalább is haza hozom és készülünk a tavaszi szervízre.
Jó éjt mindenkinek!

Lassan itt a tavasz :-)
Kívánok még legalább ennyi szép km-t nektek :)
Akkor már csak 993.000 hiányzik :-)
Igazad van!Gratula Sanyi szép volt sok a km és a dokumentáció se piskóta mellé amit mellékeltél.Sok boldog és öröntelu kilométer neked!!Mellesleg én is járok vagy 7000 km nél kb😁.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.