Kedves Tagok!
Nyugtassatok meg, hogy jól választottam, amikor az Alfa Spiderre szavaztam cabrio vásárlásnál. Jelenleg az agyvérzés kerülget miatta.
Sztori a következő: Április vége felé (szezon kezdetén) hoztam be Svájcból a kocsit. Jó egészségnek örvend, megy mint a golyó, ezekkel nincs is semmi baj, de a tetőnyitó elektronikával még véletlenül sincs szerencsém. Nyár első felében a szenzor problémák voltak, megállt, nem ment stb. kicseréltettem egy-két szenzort, probléma megoldva. A mámor egy hétig tartott utána jött az szopás ami még most is kísért a fedélnyitó motor. Ez is megállt természetesen nyitott állapotban cunami előtt, hogy teljes legyen a izgalmi faktor. Ekkor is elkezdtem tanácsokat kérni, mi lehet a szar, stb. jött a vélasz, hogy 100%-ban a fogaskerék a ludas. Sikerült is vásárolnom egyet, ami természetesen nem beleillő volt, mert valamiért nekem pont a ritkább fajtájú van. Több napos nyomozás után sikerült kideríteni, hogy ki gyártja a belvárosban ezeket a fogaskerekeket, és be is szereztem, még utána a szakadt bovdent is kicseréltettem és azt gondoltam boldogság lesz. 16. kerület legismertebb cabrio szerelőjével elvégeztettem a munkát és hátradőltem. Örömöm egy napig tartott, mivel ma már megint baszott menni. Szétszedtem kínomba és üresen terhelés nélkül megy a motor. Gondlom a szénkefe is rossz lehet nem tudom. Kérdésem az lenne, valakinek nincs elfekvőben egy ilyen motorja? Vagy tud ajánlani valakit, aki már felújított ilyen szerkezetet?