Na akkor mégis!
Tudod "barátom" akinek nem inge az nem veszi magára.
Te felvetted, nyilván NEM véletlen.
Pedig nem CSAK neked szólt! Azt gondolom vagyunk itt páran, akik valóban ismerjük is egymást, nem csak a neten cserélünk "szakvéleményt".
Tudod annak idején, még vettük a fáradtságot és kerestük egymást, leültünk egymás asztalához, jókat beszélgettünk élőben, meg még ittunk is együtt. (talán hozzád is elért a kolbászkör híre) Ennek oka pedig a márka és ezen belül a 164-166 tisztelete és imádata volt. A felmerülő problémákat is megvitattuk és nagy tisztelet mellett elfogadtuk azok véleményét akik valóban értik ezt a márkát.
Te (Ti) jó eséllyel már nem is ismeritek őket, mivel a sok agyatlannál agyatlanabb ötlettel elüldözitek az "öreg", valódi fanatikusokat.
És nem csak a xenon tolatólámpád a baj. Az most csak a hab a kendácsolás tortáján.
Neked, nektek semmi másról nem szól ez az oldal, mint az olcsó tanácsok és még olcsóbb megoldások megleléséről.
Mikor volt itt utoljára bármi barátkozásra, közös összeröffenésre vonatkozó társalgás?
Megmondom: tavaly nyáron, mikor az uccsó TNT-t vajaztuk le. Aztán a régieket leszámítva a sok komolytalan jelentkező persze nem is jött el oda sem. Magasról leszarva a szervezők munkáját és az adott szó értékét.
Vagy mikor ment itt utoljára egy kis vicces piszkálódás, évődés, pusztán haverságból?
Ne haragudj hogy ezt mondom, (vagy haragudj, ahogy jólesik) de rohamosan gyűlünk itt, ám ezzel csak a létszám lesz magasabb. Tartalom nem nagyon jön vele.
Aztán, hamár szóba hoztad az ültetésemet. Na az nem kendács, hanem TÜV certifikáttal is rendelkező komoly átalakítás. Eibach rugókkal és Bilstein gátlókkal.
Talán nézz körül
itt!
Aztán az általam is használt hátsódob szintén engedélyezett Bosal Brospeed. Ami mellett kényelmesen beszélgethetsz autópálya tempónál is. Nem baj ha nem tudod, csak akkor ne járasd a szád.
(Mondjuk ha az olcsó és ezért újabban itt preferált megoldást választva kifűrészeltem volna a rugóból akkor jogos lenne az észrevételed. )
Viszont a Te xenonos tolatólámpádat sehol nem lelem az engedélyezett termékek között. Az meg hogy megosztasz egy videót a youtube-on, úgy hogy még a rendszámod is látszik, hááát...
Arra gondoltál amúgy, hogy mennyire vakít ez mondjuk egy városi parkolás alkalmával? És mint ilyen, vajon mennyire balesetveszélyes?
Na de nem csak miattad írtam az előző hsz-t.
Hanem főleg a hetek, hónapok óta tartó szervizszakkör miatt. Ergo, nem Te vagy szánalmas, hanem a kialakult helyzet!!!
És nézz vissza, Grando, Cápa, Kriszo, Cro, és Én is mind szót emeltünk már emiatt.
Arno, Totti, Don, Charlie, Kilo, VM és Zotya pedig jószerivel már ide sem jönnek. Pedig ha személyesen összefutok velük, akkor van ám véleményük.
Ezelőtt 5-6 évvel, még komoly spórolás árán, relatíve drágán vettük autóinkat, óvtuk, becsültük őket, minőségi cuccokkal őriztük állapotukat. Így talán érted mi a bajunk.
Ma meg, ahogy Cápa írta, hajrá golf 2 tuning szakkör...
És még egy gondolat: Mikor 2008-ban regisztráltam ide, akkor az első hsz-em a bemutatkozás jegyében született, ahogy azt illik. Ma meg, mi a divat?? Helló ez kéne, az kéne, rossz, drága, segítség, stb.