Alfa Hím:
A 164-nél az első lengéscsillapítón a rugótányér külön alkatrész.

A képen a 6-os. Egyszerűen tegyél rá egy másikat és kész.
Satti23-08-2006 19:37:22 //
17139
Nagyon jó,nincs úgy két perc,hogy valami baromság el ne hangozna:-))
Hali! Én a másodikat csak egyszer láttam az ősbemutatón, de rágyúrok.
Satti23-08-2006 19:17:18 //
17137
Gombás hamburger van??Ha kínai akkor nem kell!!:-))) Sziasztok nagyok!Az üvegtigris 1-2 alapmű,már egy párszor láttam ,már szint kívűlről megy az egész,de mindig jókat röhögök rajtuk:-)
DVD-n de nem parancs csak szeretném. Jó mulatást.
Uraim, egy időre elköszönök, este 11 után még leszek !!
Ciao
Min parancsolod, DVD vagy VHS ?
Most hogy így mondod. Már megkéne nézni megen őket, csak nincs meg a kettes lemezen.
De Padre, nemá......
EZ idézet az Üvegtigrincs-ből...
Nem ismerted fel ?:):)
Virsli nem volt csak konyplet amerikanszki hót dog.
És azt is azt is azt is azt is hogy még üccsit is vettem.
Ja, és kérdeztem a büfés bigét, hogy "Virsli van....?" :):):):
Válaszoltam az oldaladra.
Természetes tudjuk hogy te hoztad te kis gondoskodó Carlito. Nélküled kevesek vagyunk.
Ööööö, ja télleg !!!
De akkó legalább aztat hogy ki hozta !!! :):)
Kiében? Itt nem minden az enyém? :)
Ez csak természetes. Prego. :)
Azé' aztat is odavéshetted vóna , hogy a Padre kinek a székében terpeszkedik :):)
Adjisten Don Padre,
csak beugrottam szokás szerint rohanok mint mindíg...:)
Viszont úg létom, hogy éjjel egy csomó köszönetet kell majd írnom, a rengeteg felköszöntőnek, mivel erre még nem volt időm.
Itt ragadom meg az alkalmat, hogy ezúton köszönjem meg mindenkinek a jókivánságokat !!!
Maximális Grazie mindenkinek !!
Üdv Lányok!
Úgy jártam, hogy megadta magát a bal első lengéscsillapítóm. Konkrétan a rugótányér törött el. Most kénytelen vagyok beinvesztálni egy szettbe.
Mert ugye ezt illik párba cserélni:-(
Na, most jó volna tudni, hol lehet olcsón, vagy olcsóban beszerezni gátlókat a vashoz.
Várom az öleteket.
Lacza23-08-2006 16:46:25 //
17118
Én meg azt vettem észre, hogy a Rammstein meghajlítja a teret. Sokkal hamarabb eljutok A-ból B-be mint más zenével.
farki22-08-2006 23:46:48 //
17116
A gond az, hogy hijjába mondom a yardnak, hogy éééén télleg nem vagyok az a száguldozó típus, csak ugye ez a fránya Metallica... :-DDD
Az enyémben 180-tól indul a km óra skálája....:)))
Pluszba nincs, de gyári ültetett sportfutóműves az állattya
W.22-08-2006 19:40:37 //
17112
Ezt nagyon szípen mondtad! Jó éjt Néked is!
No lelépek kedveseim mert van egy kis aktatologatós munkám még holnapra. Jó éjszakát minden kedves Alfa őrültnek, és elektromos hiba nélküli szép álmokat kívánok. ( De kurva költői vagyok)
Igen az AC villám DC-re jobban megyen. Valami vidéki kevésbé karbantartott kátyús úton mega Májkelfletli jön be mert szteppel a verda.
Fordítom. A sok spoilertől úgy néz ki mintha ültetve lenne, mert a spoilerek igen csak lefelé nyúlnak. A rokolya az meg az alsó szoknyája volt a nőnemű nőstényeknek népiesch nyelven. Itt a légterelő optikai tuning spoilerekre céloztam. Miért vagyok ilyen hülye hogy itt magyarázkodok amikor úgy is tudod?
Mennem kell kajálni. Valami illat jön felfelé... Csávesz.
W.22-08-2006 19:26:56 //
17106
Tényleg: észrevettétek már, hogy attól függően milyen stílusú zene megy a vasban, gyorsabban v.lassabban megyünk? Ma pl. Iron Maiden-t nyomtam és az a fránya mutató nem akart 150 alá menni....:)) mikor Jászberényből jöttem vissza.
Ez politika sajnos. :(
Jobb, ha nem szólok bele.
A Brera viszont tetszik, csak nem praktikus.
Lacza22-08-2006 19:25:20 //
17104
Egyre bizonytalanabb a helyzet:(
A srác állítólag talált rá egy készpénzes vevőt,és azt mondta akkor cserélünk ha a vevő visszalép:(Erre meg nem sok esély van:(
Úgy kell neked. Ha te nem, akkor ki a csöcs tud intézkedni? Ja persze ez közbeszerzés. Mi van Brerára gyúrsz?
Ez most milyen nyelven volt?
A gyorsuláson meg a vége úgysem számít. Meg a tartósság sem. 100km-re lehet feltekert autót csinálni. Láttam is hazafelé az M1-en egyet, ami megadta magát.
Ne vagizz! Oda már szervezet kell vagy robotpilóta. :))
Én meg szopok, mert az egész falu fel van túrva a csatorna miatt. Keresztbe felvágva az aszfalt 20 méterenként. A szöveg az, hogy várják az aszfaltot. Kéne valami terepcsávó.
Csal az mert a sok rokojátul úgy néz ki. Gyári a rugaja.
W.22-08-2006 19:20:52 //
17097
Ez így van! Két kiló....ALATT ..sose megyek...:)))
W.22-08-2006 19:19:38 //
17094
Szípjóestét! Sajnálom hogy nem tudtam menni Lacra... de helyette ma meg tegnap gyorsulgattam a közúton..:)))
Nem tunnak mert nincs G ruhájuk.
tt, a 66-osod meg is van ültetve, vagy csak csalnak a képek?
Ne foglalkozz velük! A zömük az ótópályán ugysem megy még két kilót sem. :)))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.