GT Ɨ|ѯ07-10-2013 18:35:04 //
10067
ma délutáni 25 perces olasz melóm:-)

carbonara gazdagon
GT Ɨ|ѯ01-10-2013 07:26:08 //
10066
Tavaly vagy 30 tő ment ki mert lefagyott....
Most mentés van, gyökere, töve vastag hátha karácsonyra beérnek:-)
Xixo30-09-2013 21:01:00 //
10065
Ez nem rossz ötlet, én eddig mindig hagytam kihalni őket. De ha a gyökere bírja (?) akkor miért, ne?! :)
GT Ɨ|ѯ30-09-2013 18:49:45 //
10064
Buksi30-09-2013 16:31:44 //
10063
Abban biztos voltam! ;-)
csocsi30-09-2013 15:58:39 //
10062
Ez "új" :)
De, nem volt rosszabb az előzőnél.
csocsi30-09-2013 15:58:13 //
10061
Ehető is volt :))
Ez új, vagy a múltkori? :)))
Na mindegy! Nagyon finom,, az biztos. :))))
GT Ɨ|ѯ30-09-2013 07:11:07 //
10059
Simán:-)
nem dobjuk ki! - a kert aranya
Xixo29-09-2013 21:58:10 //
10058
Így leszedve még beérik? Mert ha kint hagyom, akkor csak el fog rohadni...
Mondjuk találtam egy jónak tűnő hagymás-paris receptet! :)
imi15629-09-2013 19:25:37 //
10057
Két (azaz három) jó dolog Olaszországból:-)))!

imi15629-09-2013 19:22:49 //
10056
Hoppá:-))!
Buksi29-09-2013 18:09:56 //
10055
A kutya mindenit, de jól néz ki! :-)
csocsi29-09-2013 14:01:19 //
10054
csocsi29-09-2013 13:45:08 //
10053
egy kis halfüstölés
GT Ɨ|ѯ29-09-2013 12:45:19 //
10052
GT Ɨ|ѯ29-09-2013 12:42:52 //
10051
Az nálunk is beérésre vár kb 1hét alatt elpirul:-)
De az uborka levével el lehet tenni kicsit több cukorral.
Xixo28-09-2013 22:04:55 //
10050
A zöld paradicsomot hogyan szoktátok elrakni? Mert nekem már tele van egy hordó vele, de még van kb még egyszer ennyi a kertben, ami szerintem már nem fog beérni...
GT Ɨ|ѯ28-09-2013 13:18:00 //
10049
Az megvolt itt is:-)
(kb annyi itt is)
Kazes☻27-09-2013 23:18:56 //
10048
Klassz! Nálunk is készült un. zöldségkrém, amit lehet tenni szinte minden levesbe, pöribe... stb. kb. 10 kg. :)
GT Ɨ|ѯ27-09-2013 21:55:27 //
10047
1 kis hibernálás c vitaminokkal:-)

Edyboy25-09-2013 17:19:49 //
10046
GT Ɨ|ѯ24-09-2013 11:34:52 //
10045
Ezt a párom követte el előtte rakott karfiol volt azt gyártottam:-)

Te ilyet is gyártasssz !
Sajnálom,hogy nem lakunk közelebb egymáshoz :-DD
Mindegy, már túltettem magam rajta.
Holnap megyek úgy is Ausztriába. Délben bemegyek egy Schnitzelhausba és egyek egy tányér-méretű bécsiszeletet. :-D
GTPeti22-09-2013 17:10:29 //
10041
Geschnetzeltes, ahogy a német mondja. Arra még jó. :)
Vettem combot a csimbókos tarja helyett, amit faterom favorizál.
Anyám meg felvágta apró darabokra, ami még a yorkiknak is kevés lenne.
Tenyérnyi húsokat akartam volna csinálni, erre olyan lett, mint egy tömeges körülmetélés. :-(
Rakás apró húscafat, ami semmire sem jó.
Kibasztak 1 kg szép combot az ablakon. :-(((
GT Ɨ|ѯ22-09-2013 13:11:48 //
10039
Őszi házi kakaós kalács:-)

enyhén darabos sárgabaracklekvárral megijesztve
Kazes☻14-09-2013 18:40:50 //
10038
Igen guszta! :)
imi15614-09-2013 15:05:59 //
10037
Itt csak a nyár vége hangzik rosszul :-D
GT Ɨ|ѯ01-09-2013 18:57:59 //
10035
Kazes☻26-08-2013 22:11:30 //
10034
Mehrhrhrhrhrszííííííííííííííííííííííííí...! :DDD
Buksi26-08-2013 22:01:12 //
10033
"Sze mányifik" :-DD
Kazes☻26-08-2013 21:19:02 //
10032
LaciR20-08-2013 22:19:10 //
10031
Volt, szülinapi torta.

GT Ɨ|ѯ18-08-2013 16:50:42 //
10030
GT Ɨ|ѯ11-08-2013 09:07:49 //
10029
ha van ablak rajta mehet:-)
Nem is rossz ötlet !
Én a pincében próbálom meg ugyanezt :-D
GT Ɨ|ѯ04-08-2013 11:33:25 //
10027
Dacolva a sivatagi meleggel csináltam ma délelőtt
egy pincepörköltet a placcon:-)



GT Ɨ|ѯ09-07-2013 22:20:46 //
10025
oh,thx:-)
szakmám
a Mester szakács név,assszem megillet :-D
Buksi07-07-2013 20:10:21 //
10023
Mindjárt gondoltam! ;-))
GT Ɨ|ѯ07-07-2013 19:58:09 //
10022
az is( meg isteni ) volt:-)
Buksi06-07-2013 19:17:34 //
10021
Jól néz ki! :-)
GT Ɨ|ѯ06-07-2013 16:32:49 //
10020
Te vagy a mester ebben,nem is kételkedek benne :-DD
Buksi20-06-2013 12:01:05 //
10018
Na ebben én is bitos vagyok! :-DD
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.