Mivel Anyácskát nem akartam felébreszteni, (meg nem is merem) Kikucorodtam a lépcsőházba és a laptopon kezdtem böngészni a felniket. Mert valahogy nem akaródzott igazán a használt cucc begyünni.
Kerestem így, kerestem úgy és végül találtam egy olyasmit ami sztem tetszett volna a gyereknek is. Ezt:

Felhívtam őket és gondoltam megrendelem, meg levitetem Tottihoz futárral, aztán majd leküldöm a gyereket és akkor jól meglepődik.
Ám ahogy beszélgettem a manussal (rendes tag) mondja, hogy szerinte nem lesz jó a 164-re, mert hiába a mozgókúpos csavar, ez olyan hogy kisfejű csavar kell hozzá, és nem faszányos így.
Na gondoltam akkor lenyúlom a verdát aztán oda megyek. És az elhatározást tett követte! :)))) Gyerek közben mit sem sejtőn a kozmetikusnál szépült!
Szóval odadzsaltam, rápróbáltuk és igaza lett az embernek, meg nem is állt igazán jól a vason. Na és akkor ott választottam ezt ami lett.
Csak közben elszaladt az idő, Zsunior kiszúrta, hogy hiányzik a vas a ház elől. Kész, lebuktam! :))
Na, ha már így akkor irány Fehérvár, had dolgozzon a Totti. Úgyis csak unatkozott otthon! :))))))