Csabi13-06-2013 18:29:15 //
36895
Elég egyszerű, szerencsére
Nekem a héten gyulladt ki a sárga lámpácska, miszerint hátul kiégett egy izzó. Hirtelen nem tudtam mi a baj, mert hátul minden világított...aztán leesett, h talán a rendszámtábla világítás a ludas...az volt...helyzetjelző izzó(W5W) kell oda is...de a rendszámtábla tartót lekell szerelni, csak úgy lehet kivenni a foglalatot...
Feltettem egy saját videót a "klumpanásról". Nem a legjobb a felvétel de szerintem a lényeget hallani.
Ez a hang normális? Mi csinálja?
Klikk
A 225/50 R17-et nézted? Aminek még szőrös az oldala?
Az tényleg bazira megéri!
Mire váltasz? 19-re, vagy 17-re?
Imi13-06-2013 18:08:05 //
36891
Nem nehéz.
DrB13-06-2013 17:57:57 //
36890
Kiégett a jobb első helyzetjelzőm. Egyszerű hozzáférni, otthoni körülmények között cserélni? Eddig csak a tompítottat kellet (többször) cserélnem, az nem volt nehéz.
'''''13-06-2013 16:14:03 //
36889
Valószínű én is eladom a 18-as felnijeimet,gumi nélkül.Már kinéztem a következő szettet,csak fel kéne próbáljam rá Kecskeméten.Szerintetek milyen árban megy az én gyári 18x8-as felnim? Két felnit már úgy vettem,hogy belül hegesztve vannak és mindegyiken vannak kívül padka nyomok.(Azokat már én tettem rá.) Mechanikus bajuk nincs,csak esztétikus hibáik vannak.
Coolby13-06-2013 15:50:22 //
36888
Egy frankó szett 235/45 R18-at nekem is kell vennem, de még ezt a szezont talán lefutom mostaniakkal, bár meglátjuk milyen gyorsan kopnak (még 1mm van kopásjelzőig, szóval necc).
Találtál valamit a blogomba linkelt gumisnál?
Nézd, ha fotó alapján megveszed, én le tudom neked bonyolítani (elutalod nekem, elmegyek kifizetem, elhozom, te meg valamikor elviszed tőlem).
Shadin13-06-2013 14:45:52 //
36886
Azt a 4 Primacy HP-t meg kellene vennem vazze...
Hát ma még kicsit igazítani kellett a súlyozáson...
(blog)
hollandiából jött és bent maradt a klumpa :)))
Féklámpa kapcsoló hibára elvileg jön EPC motorelektronikai hibajelzés... Elvileg, nekem így rémlik!
Most nem a lendkerék a lányeg... Most a klumpanás! :D
Bedugod a kulcsot, elindul a szivattyúhang... klumpp...
ennek a lendkereke is szépen szól indításnál...
A klumpanás az ez 18-19 másodpercnél:
Video link
Ezt a videót nem én csináltam, de nálam ugyanez a hang van, és érzem hogy a kluppanásskor mozdul egyet a fékpedál... Ha mondjuk taposom a féket és behelyezem a kulcsot, akkor a klumpanáskor enyhén visszarúg a pedál...
kluppanás? az meg miaz? :) milyen tartományban, hány decibellel, milyen hosszan? :P
Nem lehet, hogy az egész jelenséget a féklámpakapcsoló hibája okozza? Nekem anno a Grande Puntomnál voltak ugyanezek a jelenségek. Ott a féklámpakapcsoló volt a hibás. Filléres alkatrész, de nagy galibát tud okozni...
Vermacy13-06-2013 11:30:57 //
36876
Erre még így nem fiyeltem fel. Hallok vmi "kluppanást" kulcs behelyezéskor, de sztem az a kormányzár.
És az a kluppanás a fékpedál felől az mi amikor ráadod a gyújtást? az normális?
Bocs a tudatlanságomért :D
Vermacy13-06-2013 10:14:58 //
36874
Bázz! Én tél végén rakattam bele gyárit, merthogy nekem az bevált és nem akartam próbálgatni. Ha ezt előbb tudom... Na mindegy, mégy 40 ezer km és cserélem a betéteket!
Vermacy13-06-2013 10:13:31 //
36873
Hali!
Nekem is elő-elődobja a hibaüzeneteket (meg a "vizesfékpattanást) és Én továbbra is kontakthibára gyanakszom. Mostanában a Hill Holder hiba egy adott útszakaszon sól közbe.
Esetleg még az EGR hibára gondolok, hogy az "végiggörget" a rendszeren véletlenszerűen több hibát.
Másfél éve volt még, hogy mindenféle hibát kiírt, aztán egyik reggel végleg megadta magát az akksi. Zárlatosak lettek a cellák és az alacsony feszültség miatt nem voltak meg az érzékelőknek szükséges infók. Mindezt menet közben dobta ki (olajcserét is kiírta, pedig 5ezret mentem új olajjal :o)).
Több hiba lehet, talán most hétvégén választ is kaphatunk erre-arra, Komáromba...
a hill holder dőlési szöget néz sebességi fokozattól független előre felé is működik, meg tolatva is, teljesen benyomott fékpedálnál kapcsol, az elengedése után 3mp-ig tartja a féket....
a pattanás az első betétek azaz a fékcsúszka beállása miatt van ahogy Skull írta
Az igen! 27 Mb/s-os feltöltés!
Imi13-06-2013 05:28:56 //
36870
Az enyém ilyen most:

Imi13-06-2013 05:28:11 //
36869
Az enyém ilyen most:
http://www.speedtest.net/result/2770218850.png
Yupiiii...
Most duplázták a netem:

:)))
Segített az napváltás. :)
Viszont az első próbálkozásomkor amikor pont fizettem (ment a homokóra) elment a net 10 percre.
(Remélem azért mert most duplázzák a fel és letöltést. :))
Jó éjt!
Majd tavasszal megy javításra, ami javításra szorul.
Van Kecskeméten egy fószer, aki valami egyedi technikával javít. Már volt ott felnim. Nem görgőz. Ez valami más. Viszont senkit sem enged be. A kapuban elveszi a felnit, majd ha kész, a kapuban visszaadja.
Elég titokzatos.
Természetesen van.
Beírtam még 1x a kártya adatait, de ua. :(
GTPeti12-06-2013 23:53:52 //
36863
Van rajta elég egyenleg a vásárláshoz?
Ha nincs, akkor azért kér egy kártyaszámot, ahonnan levonhatja.
Bassz..
Kéne feküdjek, de a Paypal szivat. :(
Ezt írja ki a sokadik sikeres tranzakció után:
"To pay instantly, link a debit or credit card to your PayPal account or choose another way to pay. Choose a PayPal payment method"
No lefürdök, azt majd holnap rápróbálok.
Lehet van valami limit....
A lehető legjobban jártál. :)
Gratula!
GTPeti12-06-2013 23:44:23 //
36860
Remek! :)
(Ha a felni deformálódott, azt viszont sajnos nem lehet súlyokkal kompenzálni. Gépen lehet, hogy nem üt a súlyokkal, attól még "tojás" marad. De bízzunk benne, hogy jó lesz.)
Gumiabroncs szálszakadás probléma megoldva.
blog
mizooo12-06-2013 23:33:33 //
36858
Volt ilyen nekem is, kocsimosás után pl feltapad a betét a tárcsára, nekem is dobott ilyen hibát, restart és go :)
GTPeti12-06-2013 22:58:57 //
36857
Budán az Alle mögött (a volt Skála-parkoló sorompójával szemben) van két elektronikai bolt. (Mikroelektron és Arwill.)
Ti honnan szerváljátok az elektronikai alkatrészeket? Itt felénk van egy dealer aki vagy 4x-es árréssel, de tartott mindent. Viszont most kezd átmenni inkább a szolgáltatás felé. :(
Szekszárdon van még egy jóféle bolt, de az macerás. (A telefonra most immunisak voltak.)
Konkrétan most egy 300 Ohm 5W-os ellenállás kéne. Az
eBay-en drága, meg nem is hemzsegnek.
Szégyenszemre a csomagteret csak így tudtam megcsinálni:

(párhuzamosan kötve).
Elhoztam a bolt összes nagy teljesítményű ellenállását 50-1000 Ohm közt.
No meg valami jóféle kapcsoló is kéne a pulzerhez (vízálló) meg a nyestriasztóhoz.
Ergó valami szájbarágos katalógus is kéne....
Jah... és az a + 2 kábelköteg a csillár mellet 3, mivel van egy a bal oldalon is!

Egyre jobban izgat. :)
Ötlet esetleg?
Ha lesz időm ránézek majd az eLearn-ban...
Megrendeltem a nyestriasztót is. Remélem megjön péntekig és akkor hétvégén éles bevetés! :)))
Egyébként az az egyébként frankó autó
izzó gyűjteményt találtam. De a rizsszem izzó nem egyértelmű benne.
Egyik helyen 1,2W-nak, a másikon meg W2,3W-nak mondja.
A foglalat meg T5 lenne? Megvan ám ez bonyolítva... :( A UM meg csak azt írja, hogy 1,5W.
Ami meg benne volt azon meg ez állt:
03E12A
2.3n7z
Sebaj veszek egy
ilyet, meg egy
ilyet.
Nincs pénzem próbálgatni. :(
Köszi kicsit keresgéltem és a rizsszem izzónak más néven műszerfal izzónak a becses neve: W2 4,6d.
Ez alapján már relevánsabbak a találataim.
Igazad van a
mezei gömbsüveg fejű LED előrefele világít.
Nekem szerintem
ez lesz a jó.
Köszi még egyszer. :)
Ha így van akkor fel se rakom! :)))
Sok minden lehet, vsz. jeladó problem (pl.: kullung).
Adjál neki MES-t az majd megmondja.
Bence12-06-2013 20:11:53 //
36848
Nekem sincs. De szerintem nincs is semmi összefüggés a HH és a csattanás közt.
Tanúsítom, asszonyéban is pattant már, de szerintem neki nincs HH-ja.
Szerintem nem szórna oldalra elég fényt ,inkább előre. ki kell próbálni.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.